top of page

Nyheder Nordic Overfladebehandling

2024

Da EU har skærpet kravene til brugen af Chrom6+ til dekorativ forkromning. Har NOF valgt at investere i et nyt forkromningsanlæg der fremover kan udføre forkromning uden brugen af Chrom6+ vi vil herefter som en af de eneste i Danmark kunne levere en forkromning baseret på Chrom3 til vores kunder der både opfylder alle kravene til REACH og ROHS-direktiverne samt visuelt ligner Chrom6+.

 

 

Samtidigt med ombygningen af forkromningsanlægget har vi også udbygget vores el-galvanisering. Så vi på denne front fremover vil kunne levere el-galvanisering i målene 3500x1400x550 med en emnevægt på helt op til 450kg.

 

El-Galvanisering vil fremover kunne tilbydes i denne størrelse med Alkalisk zink udover dette har NOF anlæg til Sur-Zink både til ophæng og tromling alle med efterfølgende passivering i BLÅ eller Chromit (Sølv/TLP) som også begge typer overholder REACH og ROHS-direktiverne.

 

Alle anlæg er fuldautomatisk styret og med automatisk dosering af kemi, så der opnås en ensartet overflade fra gang til gang

 

 

 

 

 

 

 

 

HUSK at vi ved Nordic Overfladebehandling også tilbyder: El-galvanisering-Blank forkromning og fornikling-Kemisk fornikling-Tin/Nikkel-Hårdforkromning-Rundslibning-Vibratorslibning og polering

bottom of page